Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze na CW/ESL i inne zawody ?

FeHnE

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka nacja bardziej mi si? przyda na CW/ESL i innych tego typu zawodach ?

• FRANCJA
      11
    • USA
      8
    • INNE tzn NIEMCY, ZSSR, CHINY, ANGLIA
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko jaka nacja FRANCJA czy USA będzie bardziej opłacalna do mojej kariery zawodowego gracza WoT ?

Chodzi mi o to z jaką nacją najszybciej znajdę klan itp. A i czy muszę mieć arte bo gra nią w ogóle mi nie wychodzi, po prostu nie umiem.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam do was pytanko jaka nacja FRANCJA czy USA będzie bardziej opłacalna do mojej kariery zawodowego gracza WoT ?

Chodzi mi o to z jaką nacją najszybciej znajdę klan itp. A i czy muszę mieć arte bo gra nią w ogóle mi nie wychodzi, po prostu nie umiem.

Skill > czołgi

76561198001815076.png
Opublikowano

Co do arty przydał by się jakiś 8 tier.

A co do tematu to HT niemieckie oraz ruskie to podstawa.

Opublikowano

Co do arty przydał by się jakiś 8 tier.

A co do tematu to HT niemieckie oraz ruskie to podstawa.

Nie ważne czy będziesz miał batchata, czy E-sete a będziesz ogarniętym graczem, wiedzącym co to teamplay i słuchającym się, to nie ważne jakie będziesz miał te dziesiątki aby zostać przyjętym do klanu.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie ważne czy będziesz miał batchata, czy E-sete a będziesz ogarniętym graczem, wiedzącym co to teamplay i słuchającym się, to nie ważne jakie będziesz miał te dziesiątki aby zostać przyjętym do klanu.

Ja pisze o ESL/CW/itd a nie o klanie.

Opublikowano

Kurwa ludzie wy o czym innym a ja o czym innym... chodzi mi jaka nacja bedzie najlepsza na ESL/WCG i inne zawody ?

Opublikowano

Kurwa ludzie wy o czym innym a ja o czym innym... chodzi mi jaka nacja bedzie najlepsza na ESL/WCG i inne zawody ?

AMX 50 100 i T32 te czołgi wykorzystują na ESL'u profesjonalne klany.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Flap tyś mnie jeden zrozumiał. A jakbyś jeszcze mógł mi bardziej doradzić które z tych nacji FRANCJA AMX 50 100 USA T32 byłą by bardziej opłacalna ?

Opublikowano

Flap tyś mnie jeden zrozumiał. A jakbyś jeszcze mógł mi bardziej doradzić które z tych nacji FRANCJA AMX 50 100 USA T32 byłą by bardziej opłacalna ?

Jak ogarniesz AMX'a i zrobisz na nim 3/4 perki i wszystkie moduły, to każdy na ESL'a cie weźmie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja pisze o ESL/CW/itd a nie o klanie.

Na cw sam nie zagrasz.

Esl 8 t - T32, AMXy, KT, IS3, brytole, zresztą co ja ci będę wymieniał, jak wszystkie czołgi sie nadają.

76561198001815076.png
Opublikowano

Na esl do 8 tierów to amx lekki 8 tieru jeśi dobrze kojarze to amx 75 90 arta 7 lub 8 tieru(najczęsniej widze lorka 7 tieru) HT to t32 is3 i amx 50 100 ewentualnie jakaś t-50 też często spotykana

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Skoro tak skill jest aż taki ważny pokonaj Mausa Loltraktorem.

Skill jest ważny ale czołg również.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Na esl do 8 tierów to amx lekki 8 tieru jeśi dobrze kojarze to amx 75 90 arta 7 lub 8 tieru(najczęsniej widze lorka 7 tieru) HT to t32 is3 i amx 50 100 ewentualnie jakaś t-50 też często spotykana

Nie ma takiego czołgu jak "AMX 75 90", a arty nie bierze sie na ESL'a.

Nie znasz się, to po co się wypowiadasz?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Skoro tak skill jest aż taki ważny pokonaj Mausa Loltraktorem.

Skill jest ważny ale czołg również.

Nie ważne jaki czołg endline'owy, nie ważne 10 tier, czy arta 8 tieru/\.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie ważne jaki czołg endline'owy, nie ważne 10 tier, czy arta 8 tieru/\.

Jest ważne.

T32 vs AMX 50 100.

T32 super pro ogar gracz, a AMX 50 100 przeciętny gracz.

Grają na otwartym polu.

T32 oddaje strzał, a AMX oddaje trzy.

I znów T32 oddaje strzał, a AMX trzy.

T32 już nie ma....

Więc jak widać ważne jest jaki ma się czołg

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jest ważne.

T32 vs AMX 50 100.

T32 super pro ogar gracz, a AMX 50 100 przeciętny gracz.

Grają na otwartym polu.

T32 oddaje strzał, a AMX oddaje trzy.

I znów T32 oddaje strzał, a AMX trzy.

T32 już nie ma....

Więc jak widać ważne jest jaki ma się czołg

Ja mówie o cw, a wy pieprzycie o eslu 1v1

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeżeli mowa o CW to jak dla mnie taki sam przykład z AMX 50B nie strzela po te 400 razy 6 strzałów macie 2400hp czyli 85% hp z każdego X tieru. Ale mi bardziej chodzi o ESL WCG i inne tego typu zawody.

Opublikowano
Nie ma takiego czołgu jak "AMX 75 90", a arty nie bierze sie na ESL'a.

Nie znasz się, to po co się wypowiadasz?

haha dobre arte na esl nie biorą widać jak się znasz. 7 vs 7 jest arta tylko zależy też jaka mapa.

Nie wypowiadaj się jak nigdy nie grałeś

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

haha dobre arte na esl nie biorą widać jak się znasz. 7 vs 7 jest arta tylko zależy też jaka mapa.

Nie wypowiadaj się jak nigdy nie grałeś

Bardzo śmieszne :D

Arta na 7vs7 xD

Jakbyś nie wiedział, to limit pkt, to 42, a więc daje się dwa T1 dwa T32 i trzy AMX'y

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Tak myślę nad Francja lub USA tylko w każdym wypadku nie grał bym SPG bo po pierwsze że spadnie mi eff a po drugie nie umiem nią grać. Kwestia tego która nacja jest bardziej pożądana na zawodach.

Opublikowano

Bardzo śmieszne :D

Arta na 7vs7 xD

Jakbyś nie wiedział, to limit pkt, to 42, a więc daje się dwa T1 dwa T32 i trzy AMX'y

W 7v7 pojawia się arta: GW Panther/ francuska, ale to zależy od taktyki drużyny, bo mogą arty nie brać

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

W 7v7 pojawia się arta: GW Panther/ francuska, ale to zależy od taktyki drużyny, bo mogą arty nie brać

Profesjonalne drużyny (PANDA, Leming itd) biorą taki skład jak napisałem :)

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...